Samtalsterapi

Kan terapi hjälpa mig?

Vid vissa tillfällen i livet behöver vi extra stöd för att ta oss igenom en jobbig situation av något slag, det kan vara skilsmässa, sjukdom, någon nära anhörig är sjuk, jobbigt på jobbet, stress. Allt kan sammanfalla under en period och skapa mycket oro eller nedstämdhet. Allt fler drabbas av utbrändhet/utmattning och depression, tunga och smärtsamma tillstånd där samtalsterapi kan vara en del av behandlingen och läkningen.

Ibland är det ingen specifik händelse som gör att terapisamtal kan vara hjälpsamma. Det kan vara att du vill vända och vrida på några funderingar som du har om dig själv eller hur du fungerar i dina relationer. Du kanske känner dig ensam, även om du lever i en relation och har vänner och jobb? Du kanske vill utforska vad du behöver för att må bra eller bättre. Eller så vill du lämna gamla mönster och beteenden och utvecklas vidare. 

Har du något som du bär runt på, som du kanske inte vet vad det är, bara att det tynger?  Ibland tar det en massa kraft åt att fundera på vad det är som tynger. Då kan det vara skönt att ha någon att prata med som hjälper till att utforska vad det handlar om och hur du kan komma vidare.

Ett samtal är 50 minuter.
Reducerat pris för elever från HumaNova.

Möjlighet att träffas via Zoom eller telefon.

Alla samtal är konfidentiella och följer Psykosyntesförbundets etiska regler
Ansvarsförsäkring finns.

Varmt välkommen att höra av dig!

"Lena är en trygg, kunnig och förtroendegivande person. Hon hjälpte mig att komma vidare ur min utmattningsdepression och jag kunde efter en tid se saker ur nya perspektiv."

- Susanne, 44 år

Vill du veta mer eller komma i kontakt med mig?